Annie

Het verhaal van Annie die bij ons in de opvang zit om nog lekker van haar oude dag te kunnen genieten.

Annie is in mei 2017 bij ons in de opvang gekomen, met een geschatte leeftijd van 12 jaar, stond ze op de site van Amivedi als zijnde "gevonden". Het verhaal was vreemd omdat de postcode waar ze gevonden was zou in Engelen zijn geweest, maar de genoemde straatnaam bestaat helemaal niet in Den Bosch. Bij de status "gevonden" moeten honden en katten wettelijk 2 weken in quarantaine. Dit heeft natuurlijk meerdere redenen, het baasje kan zich melden, honden kunnen ziek zijn etc. Nadat ze 1 week in het asiel in Den Bosch zat ben ik er naartoe gegaan om meer informatie te vragen. Officieel mag je als "buitenstaander" in de quarantaine periode niet bij de dieren, maar na uitleg wat mijn doel was maakte ze graag een uitzondering. 

Mijn honden hart brak toen ik haar zag liggen, een oud beestje, kreupel, doof, sterk ondervoed maar zo vriendelijk. Ik moest nog een week wachten en ze konden ook voor een 12 jarige geen uitzondering maken. Na de quarantaine periode werd ik gebeld, Annie mag naar haar nieuwe thuis. Eenmaal thuis was het direct in bad, want hoe lief en aandoenlijk ze ook was, ze was te vies om aan te raken. Ze genoot van de flinke schrobbeurt en in de loop van de daaropvolgende weken leefde ze helemaal op.

Inmiddels is ze hier nu 5 maanden en ze een vrolijke oude dame. Ze doet het uitstekend hier in de roedel en met de juiste dosis pijnstillers komt ze pijnloos de dag door. Haar vacht glanst en ze loopt minder kreupel, ook is ze in gewicht toegenomen maar we willen het wel beperkt houden want ze heeft 2 versleten heupen en een kapotte knie. Ze heeft misschien haar looks niet mee maar ze heeft een hartje van Goud. Wil je kennis maken met Annie ? Dat kan hoor, als u uw bestelling af komt halen staat ze, samen met de rest, klaar om u te verwelkomen ;)


Update 7-7-'18

Buiten al onze verwachtingen in is Annie nog steeds bij ons in de opvang. Annie heeft het leuk en geniet nog elke dag. Ja ze word er niet jonger op en dat merken we, ze loopt moeilijker en heeft ontzettend veel moeite met opstaan, als ze eenmaal staat en even gelopen heeft gaat het beter. Ze is met ons mee op vakantie geweest (we zijn in NL gebleven) en ze heeft genoten van het strand en de zee. We hopen dat deze lekkere knuffelkont het nog lang vol blijft houden en ze nog kan genieten want dat doet ze.

xoxo

© 2011 - 2018 Joepies Hondenvoeding Den Bosch | Soap 4 Hope® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel