KIVO Honden Brokken

Gezond, makkelijk en ideaal is het assortiment droogvoeding. Hondenbrokken op maat gemaakt voor elke hond, speciaal ontwikkeld door Kivo Petfood. Het ideale alternatief voor vers vlees. Geperste en geëxtrudeerde (krokante) honden brokken op natuurlijke basis.

Kivo Petfood heeft droogvoeding voor honden die last hebben van allergieën, honden die veel energie nodig hebben en ook voor de rustige huishond. Ook heeft Kivo Petfood hondenbrokken voor de moeilijke eter, voor honden met gewrichtsklachten en voor pups. 

Tot slot produceert Kivo Petfood droogvoeding speciaal voor de racehond: Racing Perfomance. Deze brok zorgt voor: een snel herstel van de spieren, behoudt van gezonde botten en gewrichten, een hoge verteerbaarheid en een snelle afgifte van energie. Deze voeding is koudgeperst.Gezonde en goedkope droogvoeding voor de hond

Waarom natuurlijk geperste hondenbrokken?

- Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke anti-oxidanten.

- Heeft een hogere verteerbaarheid.

- Kan in combinatie met vers vlees gegeven worden.

Waarom geëxtrudeerde hondenbrokken?

- Deze krokante brok stimuleert het kauwproces.

- Zeer geschikt voor honden die schrokken.

 

Let op: Brokken hebben wij nooit voorradig, levertijd ± 3 werkdagen.

Wij ontvangen graag voor maandag uw bestelling. Voor maandag besteld is die week erop geleverd. I.v.m. de drukte kunnen wij dezelfde levering niet garanderen. Bestel daarom op tijd om teleurstellingen en lege bakken te voorkomen.

© 2011 - 2018 Joepies Hondenvoeding Den Bosch | Soap 4 Hope® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel