Honden en Katten Voeding, Supplementen en Snacks

Per 1 juni zal er een prijsverhoging op onze honden en katten voeding plaatsvinden.

 

Hier vindt u al onze producten met betrekking tot de voeding voor uw hond en kat ook hebben wij een uitgebreid assortiment honden snacks, deze zijn 100% natuurlijk.

Wij hebben een groot assortiment vers vlees (kvv), deze zijn allemaal vrij van kunstmatige geur, kleur, en smaakstoffen en zijn 100% natuurlijk.

Wij hebben complete zoals de complete maaltijd, rundvlees, kip met pens mix en vis compleet mix en enkelvoudige mixen zoals paard, eend, lam, geit en konijn.

Onze vers vlees voeding is ook zeer geschikt voor uw kat.

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment hondenbrokken, zowel de krokante brokken als de koud geperste brokken en het assortiment kattenbrokken in ons assortiment is uitgebreid met 2 nieuwe soorten.

Wij ontvangen graag voor maandag uw bestelling. Voor maandag besteld is die week erop geleverd. I.v.m. de drukte kunnen wij dezelfde levering niet garanderen. Bestel daarom op tijd om teleurstellingen en lege bakken te voorkomen.

 *Op deze hele website is een Copyright © van toepassing, het is dan ook niet toegestaan teksten/afbeeldingen etc. te kopieëren en deze te gebruiken voor andere doeleinden.

© 2011 - 2018 Joepies Hondenvoeding Den Bosch | Soap 4 Hope® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel